LG Temaresor arrangerar unika, meningsfulla resor runt om i Europa, inrikes som utrikes, skräddarsydda för att du ska kunna njuta och må bra.

Sedan första resan till Amsterdam 1986 har vi utforskat ett stort antal platser på kontinenten, såväl större städer som mindre byar. Skolresor, skidresor, vandringar, pensionärsresor och det mesta däremellan. Vi är själva livsnjutare och älskar att upptäcka gammalt och nytt.

Resorna genom åren har resulterat i många nya bekantskaper och nära vänskapsförhållanden lokalt i flera olika länder. Ofta åker vi tillbaka till de smultronställen som vi lärt känna. Här har vi god platskännedom och de nödvändiga kontakterna för att göra din vistelse extra meningsfull.

Bakom LG Temaresor står Lars-Gunnar Samuelsson, av många känd som entreprenör, mjölkbonde och initiativtagare till mejeriföretaget Blåklint. Lars-Gunnar går in i varje resa med själ och hjärta och lever för mötet med nya människor. I honom får du guide, administratör och glädjespridare samlat i ett och samma paket, både inför och under resan. För Lars-Gunnar är det viktigaste att du kan slappna av och njuta till fullo av platserna vi besöker.

När du reser med LG Temaresor har du reseskydd och försäkring genom Länsförsäkringar.